Com es construeix un hacker?

Com es construeix un hacker?
by @artffct

Confirmem una nova xerrada, que tindrà lloc el proper dissabte 18 d’abril a les 16:00h, amb una durada aproximada de 1 hora (potser s’allarga una mica).

Si estàs llegint això, probablement et trobes dins del sector tecnològic, sigui com estudiant o ja com a professional. Més d’una vegada hauràs sentit algun tipus de curiositat o fins i tot respecte cap a la figura del hacker, fins i tot pots tenir interès a iniciar una carrera en el sector de la ciberseguretat. Aquesta xerrada pretén resoldre els teus dubtes al respecte. Parlarem sobre els aspectes més importants a l’hora d’iniciar una carrera en aquest sector. Els temes inclouran: Tipus de feines i ofertes laborals, On trobar coneixement i com practicar, especialment dins dels anomenats «capture the flag» o CTF.

La xerrada tindrà una part teòrica on es farà un repàs sobre els aspectes mencionats i una part pràctica on es plantejarà una metodologia a l’hora d’afrontar reptes estil CTF, basant-nos en la plataforma overdrivectf.space.

L’espai de conferència té un aforament limitat de 20 persones, per tant, quant abans reservis la plaça, més possibilitats tens de no quedar-te fora. El motiu pel qual ho fem d’aquesta manera és que volem promocionar un ambient familiar i dinàmic en aquestes conferències tant especials. Un cop inscrit, rebràs un correu de confirmació (si ja s’han omplert les places, també enviarem un correu informatiu) i en quant comenci la xerrada, el propi ponent s’encarregarà d’enviar l’enllaç corresponent amb les claus d’accés a la conferència.

A continuació, el formulari d’ingrés (en el mateix hi h ala possibilitat de fer-se soci de Promotec):